Spirituális programok és spirituális előadások gyűjteménye. A programajánló a Bharata Kultúrtér rendezvényet részleteit teszi közzé mindazokhoz legnagyobb örömére, akik szeretnének az élet fennkölt értékein elmélkedni.  

Programajánló: spirituális programok Budapesten

Válogass kedvedre a különféle spirituális előadások között. Filozófia, meditációs zene, kirtan, koncert, indiai tánc vagy spirituális film? Gyere, tegyél egy lépést lelki életed ösvényén!
Spirituális programok és előadások
Tipp: ha jól figyelsz, akkor láthatod, hogy egyes spirituálos programok mellé vacsorát is rendelhetsz. Érdemes kipróbálni.

 

Gita Jayanti ünnep a Bharata Kultúrtérben
2017. december 3-án. 10:00 óra  Bharata Kultúrtér | Bő 5000 évvel ezelőtt egy különös párbeszéd során Krsna feltárta Ardzsuna előtt a titkok titkát. A Bhagavad-gítá elbeszélése napjának évfordulóján világszerte megemlékeznek e fontos eseményről. Ehhez a

Tovább a cikkhez>> Gita Jayanti ünnep a Bharata Kultúrtérben

Indiai bazár Bharatában

Teljes őrület: indiai bazár a Bharatában. Mint látod, érkezik az aru a Bharatába. Ezúttal picit túllőtünk a célon éppen ezért óriási leárazásokkal szeretnénk megszabadulni a sok árutól. 
2017. december 16-án 15 órától 17:30-ig a Bharatában
 - szeretettel várunk!

Tovább a cikkhez>> Indiai bazár Bharatában

Indiai útibeszámoló

Indiai útibeszámoló | Leveles Zoltán mesél legfrissebb indiai élményeiről. Vrindávantól Keraláig. 2017. december 16-án 18 órától

 

Leveles Zoltán rövid életrajza itt olvasható >> Leveles Zoltán

Minőségi vegán vacsora rendelhető, melyet az útibeszámoló után s

Tovább a cikkhez>> Indiai útibeszámoló

Jóga tanfolyam | évfordulós képzés

Intenzív esti jógatanfolyam hetente kétszer. 2017.  december 12-tól január 16-ig (10X2 órás jógatanfolyam keddenként és csütörtökönként  18:00-tól 20:00-ig)

Őszi jógatanfolyam a Bharatában

Amit ígérünk: a jóga tanfolyam alatt minden porciká

Tovább a cikkhez>> Jóga tanfolyam | évfordulós képzés

Asrami programok a Bharatában

Kezdd a napod pudzsával! Miért ne ajánlanál fel egy mécsest, hallgatnál kirtant és tanításokat, hogy a napközben a munkád meditációvá váljon? Asrami porgramok a Bharatában. Szeretettel várunk.

 

REGGELI BHAGAVAT-MEDITÁCIÓ - Leveles Zoltán hindu tanítóval

&n

Tovább a cikkhez>> Asrami programok a Bharatában

Joomla SEF URLs by Artio